Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso na špeku a tymiánu

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 85 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 50 min

85 min (35 min příprava + 50 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 466 kJ /
1 545 kcal
Bílkoviny166,59 g
Tuky84,40 g
Vláknina11,64 g
Cholesterol 349 mg
Sodík 1,21 g
Sůl2,75 g
Sacharidy27,58 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V kastrolu rozškvaříme nakrájený špek, přidáme sádlo a nakrájenou cibuli, osmahneme do světle hnědé barvy a přidáme nakrájené maso obalené v mouce. Krok 2: Osolíme a opepříme a za stálého míchání orestujeme. Krok 3: Přidáme tymián, zalijeme vývarem a dusíme doměkka. Krok 4: Přidáme prolisovaný česnek a
povaříme.

TIP: Jak snadno oloupat česnek

Zveřejněno 28. 3. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové maso na špeku a tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2og0

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové maso na špeku a tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2og0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kýta vepřová, sádlo, sůl, pepř, cibule, česnek, špek, tymián sušený, vývar masový, mouka hladká

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu