Suroviny
Porce: 1 pekáček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 672 kJ / 2 312 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,30 g |
| Tuky | 45,03 g |
| Vláknina | 33,25 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 2,07 g |
| Sůl | 4,81 g |
| Sacharidy | 388,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banánová žemlovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oOKB
Moje poznámka
Banánová žemlovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oOKB
Nejnovější recepty
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Rizoto s vepřovým masem - rychlovka
Přidáno před 15 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 18 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrášková polévka podle Pohlreicha
ZboSy před 1 hodinou
Cikánská hovězí pečeně
ZboSy před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
jaeh1936 před 1 hodinou
Smažená rýže
Kajkajak před 7 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 7 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 8 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 8 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 8 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 9 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 10 hodinami
Tématické fráze:
žemlovka,
žemlovka recept,
žemlovka s bananem,
recept na zemlovku,
recept žemlovka,
recepty z banánu,
bananova zemlbaba,
jak dlouho pečeme žemlovku,
recepty žemlovka,
žemlovka s banány,
žemlovka z banánů,
pečeme žemlovku,
jak se dělá žemlovka,
bananova vanocka,
banánová bomba,
zemlbába banánová,
žemlovka s jablky a tvarohem,
jídla z banánů,
jídlo z banánů,
recepty-žemlovka
Suroviny:
rohlík,
smetana,
vejce,
cukr moučkový,
sůl,
cukr vanilkový,
rozinky,
rum,
banán,
máslo
Komentáře (44)
jinak
p.s. nádherná záležítost...to by klidně mohl být i dezert...doladit to ještě banánávou zmrzkou
Bodík máš ale jasnej!