Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 449 kJ / 1 063 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,71 g |
Tuky | 57,24 g |
Vláknina | 24,30 g |
Cholesterol | 728 mg |
Sodík | 3,49 g |
Sůl | 8,25 g |
Sacharidy | 28,19 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborem nebo kaší. Plátky které zbydou, podávám k večeři na studeno se zeleninovou oblohou.
Zveřejněno 30. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celeráček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZ7R
Moje poznámka
Celeráček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZ7R
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 5 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 8 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 12 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 12 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Sahula před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 2 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 3 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 4 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 5 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 5 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 5 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 7 hodinami
Tématické fráze:
celeráčky,
celeráčky recept,
top recepty celeracky,
recept na celeráčky,
zeleninova obloha na chlebíčky,
salát celeráček,
celeráčky s kaší,
celera pomazanka,
zeleninová obloha recepty,
lečové řízky v troubě,
celeráčky recepty,
řízek z celera,
recept celeráčky,
recepty celeráčky,
smažený celera,
zeleninová bublanina,
salat z celera,
recepty,
zeleninova obloha obrazky
Suroviny:
celer,
vejce,
salám,
sýr eidam,
koření grilovací,
strouhanka,
mouka hladká
Komentáře (11)