Celeráček

Hanulka21 Kuchařka:

Zeleninová jídla 9 názorů

510

Suroviny

1 velký celer
2 vejce
15 dkg salámu
15 dkg sýra Eidam nebo Niva
grilovací koření
strouhanka
hladká mouka
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Celer nakrájíme na plátky a uvaříme, můžeme nejprve uvařit a pak nakrájet, ale trvá to déle.

  2. Plátky rozložíme a každý potřeme rozšlehaným vajíčkem a posypeme grilovacím kořením, pak na každý plátek položíme plátek salámu, potřeme opět vajíčkem a na polovinu položíme sýr, plátky bez sýru vezmeme a položíme salámem na plátky se sýrem a přitlačíme...

  3. Protože je vše potřené rozšlehaným vajíčkem, tak to dobře drží u sebe a pak obalíme v mouce, ve zbývajícím vajíčku a ve strouhance. Smažíme na vyšší stupeň.

    Podáváme s bramborem nebo kaší. Plátky které zbydou, podávám k večeři na studeno se zeleninovou oblohou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Celeráček

  • Dana61 Dana61(neregistrovaný)

    miluji ho:yes::-D a už jsem dlouho nedělala:-//

    Odpovědět

  • dexulka dexulka

    Tak jsem dělala dnes k obědu a bylo to dobré :-p Jen si příště nechám nakrájet šunku na silnější plátky.Prokládala jsem nivou a podávala se šťouchanými brambory.Posílám bod i foto a určitě zopakuji :yes:

    Odpovědět

  • Dee Dee(neregistrovaný)

    Ozkoušeno a výborné! :-K Dneska k obědu bude zase :-)

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka

    Vypadá to dobře,vyzkouším,uvidím :-*:-*.Já celer zrovna nemusím,v dětství ho maminka dělala tatínkovi,který ho měl moc rád a já to nechtěla jíst.:-//,tady je to se salámem a to musím ochutnat:yes::-D

    Odpovědět

  • Jaruna18 Jaruna18

    Hanulko,to je výborný nápad s tím vajíčkem.Mně se to vždy sypalo,ale takhle to půjde určitě dobře.Zítra vyzkouším a dnes dávám bodík.:yes::-)):-p

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    mňam;-):yes:

    Odpovědět

  • Jana Pá Jana Pá

  • Hanulka21 Hanulka21(autorka receptu)

    jde to obojí, já to dělám občas v horkovzdušce a tak to jen potřu olejem

    Odpovědět

  • Květa Květa(neregistrovaná)

    Pečeme? Nebo smažíme - je to obalené jako řízek, tak asi spíš smažíme? Nebo se dá upéct v troubě?

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo