Suroviny
Porce: podle toho jak moc velkej máte hlad :)
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius jako předkrm
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wynX
Moje poznámka
Pangasius jako předkrm
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wynX
Nejnovější recepty
Podzimní boršč
Přidáno před 2 hodinami
Zapečená ovesná kaše s jablkem a pistáciemi
Přidáno před 6 hodinami
Býčí žláza s rajčaty
Přidáno před 17 hodinami
Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Balkánský lilek
Přidáno před 20 hodinami
Plněné cuketové květy se špagetami à la carbonara
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Luci89 před 1 hodinou
Banánová omeleta
koblihhonza před 1 hodinou
Drožďová polévka s pohankou
palenikovajana.tc před 2 hodinami
Kuřecí polévka s banány
Kajkajak před 3 hodinami
Nadýchaný perník
EllynkaJ2 před 3 hodinami
Italský bramborový salát teplý nebo studený
TondaJ před 4 hodinami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Majkaa před 5 hodinami
Kakaovo-kávové müsli bez lepku a mléka
TerezaVe před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
bettyter před 16 hodinami
Comtessa de noir - luxusní bábovka
Pavlusa1 před 18 hodinami
Tématické fráze:
recepty na predkrmy a chutovky ladi hrusky,
předkrm z mozzarely,
teply predkrm svedsko,
předkrm,
předkrm s mozzarely,
předkrm z mocarely,
lenka janáčková recepty,
cerea,
jednoduchy predkrm z rohlíku
Suroviny:
maso kuřecí,
pečivo,
rajče,
sýr balkánský,
sýr mozzarella,
sýr hermelín,
citron,
sůl,
koření provensálské
Komentáře (4)