Pangasius jako předkrm

klarus Kuchař: klarus

Doba přípravy: cca 20min podle toho jak moc velkej máte hlad :) Předkrmy 3 názory

Suroviny

Pangasius kdo nemusí ryby může být kuřecí maso
pečivo
rajčata
balkánský sýr
Mozzarella
pikantní Hermelín
citrón
sůl
provensálské koření
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Postup je velice jednoduchý, pokud máte kvalitní a čerstvé suroviny není co zkazit. Pangase osmahneme na másle, mezitím si nakrájíme sýry, a napícháme balkánský sýr na cherry rajčata.

  2. Pangase dáme na bagetku nebo rozkrojený rohlík, pokapeme citronem, položíme plátek mozzarely, posolíme, přidáme kostičku balkánského sýru a hermelín.

  3. Posypeme provensálským kořením a dáme zapéct do předehřáté trouby na 200°C (po vložení stáhneme na 150°C).

Poznámka

přeji dobrou chut a doporučuji bílé víno nebo lambrusco :)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pangasius jako předkrm

  • klarus klarus(autor receptu)

    Jája: Proč si myslíte že je kupuju pořád? Když si je jednou za čas koupím a připravím si nějakou chuťovku k vínu na to se snad neumírá ne? :)

    Odpovědět

  • Jája Jája(neregistrovaná)

    Proč kupujete pořád ty pangasiuse? Vaše zdraví se vám nelíbí? A taky podporujete tyhle hnusy na trhu

    Odpovědět

  • Lenka Janáčková Lenka Janáčková (neregistrovaný)

    :yes: Suprovej recept. Mooc mi chutnal. ;-) ;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: recepty na predkrmy a chutovky ladi hrusky předkrm z mozzarely teply predkrm svedsko předkrm předkrm s mozzarely předkrm z mocarely lenka janáčková recepty cerea jednoduchy predkrm z rohlíku

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít