Suroviny
Porce: je to pro 4-5 osob
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 904 kJ / 455 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,83 g |
Tuky | 36,93 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 110 mg |
Sodík | 79 mg |
Sůl | 0,17 g |
Sacharidy | 19,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osvěžující letní zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qpQD
Moje poznámka
Osvěžující letní zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qpQD
Nejnovější recepty
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 8 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 9 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno 20. 8. 2025 04:40:10
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 56 minutami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 2 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 2 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 2 hodinami
Cuketové placičky s ovesnými vločkami
Globus před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
humlovatereza před 3 hodinami
Sladkokyselá čínská kuřecí polévka
MarcelaPa před 4 hodinami
Tématické fráze:
zmrzlina z rybízu,
rybízový nanuk,
zmrzlina z bílého rybízu,
rybízový zmrzlina,
ledňáček zmrzlina,
zmrzlina do formiček,
rybizové nanuky,
zmrzlina do formiček recept,
rybízová zmrzlina,
rybízový nanuk z ovoce,
rýbízový ledňáček,
tchibo domaci zmrzlina,
nanuk ledňáček,
rybizovy nanuk recept,
recept zmrzlina z rybízu bílého,
jogurtova zmrzlina rybizova,
recept nanuk ledňáček,
zmrzlina do formiček do mrazáku,
babicovy dobroty z 5.4.2013,
meruňkovo rybízová zmrzlina
Suroviny:
ovoce,
cukr vanilkový,
šlehačka,
jogurt bílý,
cukr
Komentáře (17)