Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 570 kJ / 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,49 g |
Tuky | 7,08 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 73 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 6,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z pečené ryby, květáku a cottage
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QXoZ
Moje poznámka
Pomazánka z pečené ryby, květáku a cottage
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QXoZ
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 44 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 52 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
pomazanka z pečené ryby,
pomazanka z pečenače,
pomazanka z ryby,
pomazánka z pečených ryb,
ryby pecenace pomazánka,
pomazanka z ryb,
rybí pomazánka z pečených ryb,
pomazánky z pečené ryby,
rybí pomazánka z pečené ryby,
pomazánky z ryb,
pečenáče pomazánka,
co se zbytkem pecene ryby,
pomazánka ze zbytků ryby,
pomazánka s pečené ryby,
pomazánka z pečené rybi,
pomazánka z pecenych ryby,
rybi pomazánky z pecenych ryb,
zbytky pečeně ryby,
pomazanka pečenače,
recepty ryby
Suroviny:
rybí konzerva,
cibule,
sýr cottage,
květák,
rajče sušené v oleji,
sůl,
bylinky
Komentáře (12)