Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rohlíky

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

bubak03

Snadný

Suroviny

Porce: 18 rohlíků

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 890 kJ /
2 125 kcal
Bílkoviny58,25 g
Tuky41,70 g
Vláknina16,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,41 g
Sůl16,00 g
Sacharidy370,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V uvedeném pořadí dáme do pekárny a necháme vypracovat hladké těsto. Krok 2: Necháme vykynout, rozdělíme na 18 dílů, z kterých vytvarujeme rohlíky. Krok 3: Necháme chvíli vykynout, potřeme vajíčkem a posypeme sezamem. Krok 4: Pečeme v předehřáté troubě na 180°C asi 15 minut.

Zveřejněno 30. 7. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rohlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KLxx

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rohlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KLxx

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (24)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

moc dobré rohlíčky, pekla jsem půl se sezamem a půl s mákem. přidala jsem fotečku

Vynikající, dala jsem trochu mouky celozrnné - ukládám si recept :-K:yes:

Jsou famozní.Jedno z mála kynutých tėst,která i druhý den chutnají jako čerstvé (teda ty rohlíky ).Na polovičku jsem dala slaninu a posypala strouhaným sýrem a byla to lahůdka.Budu dělat často,kdybych měla kupovat 18 angl.rohlíků tak se prohnu,tady je to za pár korun.:yes::yes:

:yes:

Tak druhý pokus dopadl o dost lépe. nechala jsem je na plechu hodinku vykynout a potom jsem je pekla na 240 stupňů 15 minut a jsou jak pečíčko.

Chuťově velmi dobré, jen to asi budu muset víc vychytat s pečením. Protože po 15 minutách v troubě na 180 byli hrozně světlý a připadali mi nedopečený /vím že každá trouba peče jinak/. Asi to příště zkusím péct tak jak peču housky na 240 10-15minut.

Právě jsem upekla,jsou báječné.Těsto velmi dobré,skvěle se mi s ním pracovalo.Určitě upeču znovu.:-K:-*+1

Dneska jsem je upekla a jsou moc dobré:yes:

Rohlíky jsou báječné. Jen se po nich zaprášilo!

Děkuji moc za recept, rohlíky vypadají moc dobře a jak krásně to tu voní a věřím, že budou i tak skvěle chutnat ;) :yes:

Skusila som tvoje rohliky. Su fantasticke, makkucke a rozpis surovin je super napisany, velmi dobre sa s cestom pracovalo. Ja som pouzila len bielu muku. Dakujem za recept a pridavam fotku a bodku.

Tématické fráze:
recept na rohliky, rohlík recept, rohlíky, rohlíky recept, recept rohlik, recept na rohlík, rohlíky z domácí pekárny, recepty z rohlíků, královský rohlík, recept rohlíky, královské rohlíky, rohlíky z hladké mouky, recepty na rohliky, recepty rohlíky, recepty na rohlíky z druhého dne, rohlík recepty, kralovsky rohlik recept, top recept na rohliky, jak na rohlíky, recep na rohlíky

Suroviny:
voda, sůl, cukr, olej, mouka hladká, mouka polohrubá, droždí, vejce, semínka sezamová

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu