Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 006 kJ / 1 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 211,96 g |
Tuky | 32,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 531 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mexický guláš podle renecka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EvMY
Moje poznámka
Mexický guláš podle renecka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EvMY
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 16 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 16 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 50 minutami
Polévka z vývaru
Kajkajak před 1 hodinou
Květáková polévka
ilonkakulisek před 2 hodinami
Banánové lívance
MichaelaZamostna před 2 hodinami
Panzanella s pečenými rajčaty
preclik.jana před 2 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Petulice před 2 hodinami
Vydatná hrachovka
Fitulka před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 4 hodinami
Italské plněné placky
Lucie1001 před 6 hodinami
Helenské rohlíky
Tynaja před 8 hodinami
Tématické fráze:
mexický guláš,
mexický guláš z vepřového masa,
mexicky veprovy gulas,
mexický guláš originál,
mexicky gulas recept,
mexicky gulas s hraskem,
recept na mexicky gulas,
mexický guláš videorecept,
mexický guláš top recepty,
veprovy mexicky gulas,
madarsky gulas s ryzi struhanym syrem,
vepřový guláš s hraskem,
mexicky gulas z veprove kyty recept,
mexické vepřový guláš,
receptury teplých pokrmů mexická omáčka,
mexický guláš s vepřového masa,
maxický vepřový guláš,
mexický talíř recept,
top recepty mexický guláš,
mexický guláš s vepr masa s hráškem
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
olej,
sůl,
pepř,
protlak rajčatový,
cukr,
hrášek mražený,
mouka
Komentáře (10)
Z knihy je i úprava jídla na talíři - "Při podávání tvarujeme dávku rýže s hráškem do středu talíře, posypeme ji strouhaným sýrem a kolem nalijeme guláš."
Maso u receptu je jaké, hovězí...vepřové...