Suroviny
Porce: 10-15
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 146 kJ / 4 815 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,79 g |
| Tuky | 217,68 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 426 mg |
| Sůl | 1,59 g |
| Sacharidy | 626,70 g |
Postup přípravy
Žloutky a cukr třít do pěny pomalu přidat obě mouky a prášek do pečiva a z bílku sníh ..... vmíchat olej a nakonec vodu vlét na plech a dát ovoce (dle vlastníko výběru ) a žmolenku
Zveřejněno 4. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Základní recept na koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WzBJ
Moje poznámka
Základní recept na koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WzBJ
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 23 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová kolečka
zonoro před 1 hodinou
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 3 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 4 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 5 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 5 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 5 hodinami
Hrníčková bábovka
Barun před 6 hodinami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 6 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 8 hodinami
Tématické fráze:
recept na kolac,
jak správně třít do pěny,
jak spravne udelat zmolenku,
jak udělat správně žmolenku,
delame zmolenku na kolac
Suroviny:
mouka hladká,
mouka hrubá,
cukr krystal,
olej,
voda,
prášek do pečiva,
vejce,
máslo,
mouka hrubá,
cukr
Komentáře (9)