Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrnový guláš v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M965
Moje poznámka
Cizrnový guláš v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M965
Nejnovější recepty
Čokoládové muffiny
Přidáno před 25 minutami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Přidáno před 8 hodinami
Toast s vajíčkem a anglickou slaninou
Přidáno před 16 hodinami
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno před 18 hodinami
Linecké sušenky s čarodějnickým tématem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
stefi.f47 před 2 minutami
Vepřové nudličky se žampiony v pikantní omáčce
Sassa před 3 minutami
Míša řezy
kaja.tremlova před 25 minutami
Housky na hamburger
panilek před 27 minutami
Rebarborový koláč
mika277 před 38 minutami
Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla
Erika2202 před 50 minutami
Květák a brambory zapečené s hermelínem
knihomolka před 1 hodinou
Buchta Himálaje
Verkenner před 1 hodinou
Konfitovaná hovězí líčka
supportorlik před 1 hodinou
Krůtí kapsa se špenátem
Monisek86 před 1 hodinou
Tématické fráze:
cizrnový gulaš v ph,
cizrnový guláš,
fazolový guláš v pomalem hrnci,
cizrnový knedlík,
pohankový guláš,
fazole v pomalém hrnci,
gulas z pomaleho hrnce,
varíme v pomalom hrnci,
guláš v pomalém hrnci,
zdravé vaření v pomalém hrnci,
vaříme v pomalém hrnci,
fazole pomaly hrnec,
pohanka v pomalém hrnci,
fazolový guláš pomalý hrnec,
guláš recept v keramickem hrnci,
vaříme z cizrny,
pomalý hrnec recepty,
jak mam varit v pomalim pomalém hrnci,
albert recepty/cizrna- hovězí guláš,
recepty v pomalem hrnci
Suroviny:
cizrna,
cibule,
česnek,
paprika,
mrkev,
olej olivový,
sůl,
kmín celý,
paprika čerstvá červená,
vegeta natural,
mouka celozrnná
Komentáře (19)
díky
Má osobitou chuť...ne každý to zkousne
Ale nikdy neříkej nikdy, uloženo a už se těším, až na to dojde.
Moc vám děkuji za pochvalu