Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 770 kJ / 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,53 g |
Tuky | 15,52 g |
Vláknina | 5,45 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový guláš v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yp0V
Moje poznámka
Vepřový guláš v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yp0V
Nejnovější recepty
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 5 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 7 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 13 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 13 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 3 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 5 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 6 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 6 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 7 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 7 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 7 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 7 hodinami
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 7 hodinami
Tématické fráze:
gulas v pomalem hrnci,
pomalý hrnec guláš,
guláš pomalý hrnec,
gulášová polévka v pomalém hrnci,
dochucení guláše,
pomaly gulas,
kureci a veprovy gulas,
veprovy gulas v ph,
houbový guláš v pomalém hrnci,
recept na guláš v pomalém hrnci,
ochuceni guláše,
pomalý hrnec recepty,
vrprový guláš v pomalém hrnci,
vepřový guláš,
guláš z kližky v pomalém hrnci vynikajici,
vepřovy gulaš na divoko,
vhodne maso na guláš,
vepřové plátky v pomalém hrnci,
hrnec na guláš,
vepřový guláš-pomalý pomalý hrnec
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
sádlo,
koření gulášové,
koření čaraka,
kmín drcený,
paprika sušená sladká,
vývar,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (6)
Koření Čaraka je vhodné především do staročeských jídel či na grilování plátků dobrého kuřecího nebo vepřového...
Houbové koření, které se používá k dochucení polévek, omáček, mas nebo i jen k ochucení vajíček. Lze přidat kamkoli. Nejlepší je přidávat těsně před dovařením nebo až do hotového jídla. Dlouhým vařením ztrácí aroma.
Složení: sůl 28%, cibule, kmín, kořenová zelenina, koriandr, pepř, žampiony, houbové aroma, neobsahuje přidaný glutamát
http://www.caje-koreni.cz/koreni/49-houbove-koreni...
http://www.koreni.biz/ko-en-/eshop/1-1-Koreni/0/5/...