Vepřový guláš v pomalém hrnci

Jikotka Kuchařka: Jikotka

Doba přípravy: 3 a půl hod. 4 porce Pomalý hrnec 5 názorů

Suroviny

vepřové maso (měla jsem krkovičku)
1 cibule (velká)
1 lžíce sádla
gulášové koření
koření Čaraka
1 lžička drceného kmínu
mletá červená paprika
vývar (v mističce)
sůl
pepř
hladká mouka (na zahuštění)
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájenou cibuli usmažíme v pánvi, přendáme do PH a přidáme nakrájené maso, koření, skleničku vody a pomalíme necelé 3 hodiny.

  2. V polovině pomalení přidáme mističku vývaru. Potom všechno přelijeme do kastrolu, přilijeme vřelou vodu, zahustíme hladkou moukou a provaříme.

Poznámka

Neuvádím kolik vody, ani kolik mouky, protože to závisí na tom, jak hustý guláš chcete mít.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 36 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřový guláš v pomalém hrnci

Tématické fráze: gulas v pomalem hrnci pomalý hrnec guláš gulášová polévka v pomalém hrnci guláš pomalý hrnec dochucení guláše pomaly gulas houbový guláš v pomalém hrnci recept na guláš v pomalém hrnci veprovy gulas v ph ochuceni guláše pomalý hrnec recepty vepřovy gulaš na divoko vhodne maso na guláš vepřové plátky v pomalém hrnci hrnec na guláš pomalý hrnec vepřové recepty vepřový a kuřecí guláš gulas v pomalem hrnci/recept čaraka recepty vepřový guláš

Zapomněl/a jsem heslo