Fazolový hrnec

www.toprecepty.cz Kuchař:

Luštěniny 3 názory

Fazolový hrnec
55
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Suroviny

1/2 kg uzené krkovičky
1/2 kg brambor
Nyní v akci
3/4 kg fazolí
olej
2 cibule (středně velké)
sůl
saturejka
bílý pepř
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Uzené maso nakrájíme na kostičky, brambory omyjeme, oloupeme a také nakrájíme na kostky.

  2. Fazole opereme. Lžíci oleje rozehřejeme a na něj osmahneme maso.

  3. Přidáme nakrájenou cibuli, krátce opečeme a okořeníme solí, saturejkou a bílým pepřem.

  4. Přidáme brambory a fazole a přilijeme 0,5 l vody a dusíme doměkka.

  5. Nakonec podle chuti dosolíme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Fazolový hrnec

  • hanahcotton hanahcotton

    Minulý týden jsem recept zkoušela a dala jsem 2 druhy fazolí - červené a bílé :yes::yes:Výborné a rychlé jídlo:-Kpřidávám foto a bod.

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    Taky to bude dobré jídlo, jednoduché a rychlě. Jen bych měla obavy, dát ty nevařené fazole, někdy je vařím dlouho a brambory jsou hned. Ale asi :yes:, dle komentáře a foteček. Dalo by se urychlit v papiňáku.

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Jídlo z jednoho hrnce naše rodina přímo miluje:yes: maso pustí šťávičku, která se vsákne do brambor a spolu s fazolemi to nemá chybičku:yes::yes::-D +

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo