Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 645 kJ / 393 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,94 g |
Tuky | 21,02 g |
Vláknina | 26,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 26,66 g |
Postup přípravy
Krok 1: Celerovou bulvu očistíme a nastrouháme na nudličky. Ihned po nastrouhání celer zakápneme šťávou, aby zůstal krásně bílý.
Krok 2: Smetanu promícháme s hořčicí, solí a pepřem a vmícháme do nastrouhaného celeru.
Krok 3: Nakonec přidáme posekanou petrželku a celerové lístky. Necháme uležet v lednici a podáváme jako salát, s čerstvým pečivem nebo jako přílohu k masu.
Zveřejněno 5. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerová remuláda bez mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rvQ4
Moje poznámka
Celerová remuláda bez mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rvQ4
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 12 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 16 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 17 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 21 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 27 minutami
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 1 hodinou
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 1 hodinou
Domácí kečup
Baruska. před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 7 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 13 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 13 hodinami
Krenex
dragomirac před 15 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 15 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 15 hodinami
Tématické fráze:
remuláda,
remuláda,
celerová remuláda,
remuláda recept,
celerová pomazánka bez vajec
Suroviny:
celer,
šťáva citronová,
smetana rostlinná,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř,
petrželka,
list celerový
Komentáře (2)