Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ořechová remuláda

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min

10 min (10 min příprava)

1. 5. 2013 13:22

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 370 kJ / 1 522 kcal
Bílkoviny19,82 g
Tuky150,53 g
Vláknina6,98 g
Cholesterol 148 mg
Sodík 821 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy19,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Majonézu můžeme vynechat a zcela nahradit zakysanou smetanou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

spagetka spagetka

18. 5. 2013 11:00

To mi taky uniklo a už mi to chutná, jen čtu ingredience :-p:-p:yes::yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

18. 5. 2013 10:58

hmmmm,to musí být Danielko dobrota,to si ukládám a hned při další grilovačce vyzkouším;-):yes:

senky senky

3. 5. 2013 06:48

Tak toto jo:yes::yes::-))

zizala zizala

1. 5. 2013 18:08

Už jsem si uložila, podle ingrediencí to bude dobré :-p

pipre pipre

1. 5. 2013 14:42

:yes::yes::yes+3

danielle72 danielle72

1. 5. 2013 14:38

maris: Jo, a ty bych si taky dala:-p:-8;-):-D

maris maris

1. 5. 2013 14:36

danielle72: no to asi jo:-), já znám asi jen ty rybičky v remuládě a ty jsou s majonézou;-):-)

danielle72 danielle72

1. 5. 2013 14:33

maris: Tak jsi mi, Marisko, nasadila brouka :-))a začala jsem se pídit pm tom slůvku. Zjistila jsem, že: remuláda = druh omáčky.
Studená omáčka z jemné majonézy, sardinek, okurek, koření a hořčice. Recepty jsou dost různé, ale v podstatě se vždy jedná o ochucenou majonézu: http://slovnik.vareni.cz/remulada/

maris maris

1. 5. 2013 14:25

Určitě výborné:-p:-):yes:
myslím, že rozdíl mezi remuládou a dipem je ten, že v remuládě jsou suroviny naložené / např. ryby v remuládě / a do dipu se namáčí třeba slané tyčky nebo nakrájená zelenina / sousta /. Nevím, jestli to tak je, ale já to tak vidím:-)

danielle72 danielle72

1. 5. 2013 14:12

rebeka: Asi ne;-). I když, jak o tom přemýšlím: dip je na tři a remuláda na osm :-D:-p

rebeka rebeka

1. 5. 2013 14:11

ta bude dobrá..:-p;-):yes: je nějaký rozdíl mezi remuládou a dipem:-?

danielle72 danielle72

1. 5. 2013 14:10

mimosa: Děkuji:-K Tak dej pak vědět, co na to říkali hosté;-) Je o moc dobré i na chlebíčky, na "pomazánku" nakrájet plátky hermelínu a kdo má rád, doplní hroznovým vínem nebo brusinkami :-)

mimosa mimosa

1. 5. 2013 14:06

To zní zajímavě,že bych letos obměnila sestavu "majd" na opíkačku?:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: okurková remuláda remuláda na chlebicky pomerančová remuláda jak udělat remuládu citronová remuláda remuláda ze zakysané smetany vošatky na chleba co je remuláda remuláda pomerancova dip k rybě ze zakysané smetany remuláda mouka ořechová hořčice remuláda remuláda s majonézou vajecna remulada kotlety v remuládě rybičky v remuládě remuláda na grilované maso recept remuláda dip se zakysanou smetanou k rybe

Suroviny: ořechy vlašské, česnek, sůl, pepř bílý, šťáva citronová, majonéza, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Ořechová remuláda

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DZWK