Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 645 kJ / 393 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,94 g |
Tuky | 21,02 g |
Vláknina | 26,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 26,66 g |
Postup přípravy
Krok 1: Celerovou bulvu očistíme a nastrouháme na nudličky. Ihned po nastrouhání celer zakápneme šťávou, aby zůstal krásně bílý.
Krok 2: Smetanu promícháme s hořčicí, solí a pepřem a vmícháme do nastrouhaného celeru.
Krok 3: Nakonec přidáme posekanou petrželku a celerové lístky. Necháme uležet v lednici a podáváme jako salát, s čerstvým pečivem nebo jako přílohu k masu.
Zveřejněno 5. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerová remuláda bez mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rvQ4
Moje poznámka
Celerová remuláda bez mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rvQ4
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 6 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 7 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 7 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 7 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 7 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 1 hodinou
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 3 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 4 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 6 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 7 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 7 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 9 hodinami
Květákové placičky
Linova před 9 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 10 hodinami
Tématické fráze:
remuláda,
remuláda,
celerová remuláda,
remuláda recept,
celerová pomazánka bez vajec
Suroviny:
celer,
šťáva citronová,
smetana rostlinná,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř,
petrželka,
list celerový
Komentáře (2)