Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 009 kJ / 958 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,44 g |
Tuky | 46,88 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 983 mg |
Sodík | 3,15 g |
Sůl | 8,09 g |
Sacharidy | 39,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Španělský koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gGXG
Moje poznámka
Španělský koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gGXG
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loštická cibulačka
Sahula před 4 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 4 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 5 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 5 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 6 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 8 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 9 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 9 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 9 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 10 hodinami
Tématické fráze:
španělský slaný koláč,
španěský ptàček,
tncz nova 30.1.2015,
spanéskykóac,
šanelsky kolac,
španělský předkrm,
jak naplnit španělský ptáček,
recepty coolinarika,
španělský koláč slaný,
spanelsky kolac s masem,
španělský kolač z hladke mouky s olejem,
spanelsky recept na kynuty kolac na slano,
recept na spanelsky kolac s masem,
recept kolac mušle spanelsko,
spanesky ptacky,
španěský koláč,
recept španělský slaný koláč,
slany spanelsky kolac,
coolinarika recepty
Suroviny:
vejce,
jogurt,
olej,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
sůl,
okurky sterilované,
paprika čerstvá červená,
sýr,
šunka
Komentáře (17)