Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 452 kJ / 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 27,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Meloun odpeckujeme a dužinu rozmixujeme, smícháme s tonicem a pálenkou, zastříkneme trochou limetky.
Krok 2: Podáváme s ledem zdobené mátou, příp. plátkem melounu.
Zveřejněno 17. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Melounový tonic s Grappou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XR0g
Moje poznámka
Melounový tonic s Grappou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XR0g
Nejnovější recepty
Domácí tatarák z lososa
Přidáno před 2 hodinami
Vanilková zmrzlina s jahodami
Přidáno před 5 hodinami
Křehký rebarborový koláč
Přidáno před 6 hodinami
Asijské kuřecí kousky na sladkokyselo
Přidáno před 13 hodinami
Maková roláda s jahodami
Přidáno 22. 5. 2025 15:02
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 22. 5. 2025 13:17
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská polévka III
Stup_d před 44 minutami
Kakaové cookies
Ashelin před 3 hodinami
Tiramisu od Itala
Elzis před 5 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Robik před 6 hodinami
Kuřecí vývar z PH
Robik před 6 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Cinderka před 6 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Rychlá rajská omáčka
Standby před 10 hodinami
Cuketová zeleninová polévka bez mouky
Lenka Sedlackova před 10 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
janatka před 11 hodinami
Tématické fráze:
růžový tonic,
koktejly s grappou,
tonic růžový,
river tonic růžový,
růžový tonik,
drink s grappou,
růžový tonic river,
tonic river růžový,
netuzemák,
river tonic s mátou,
nejlepsi tonic,
tonic wikipedie
Suroviny:
meloun vodní,
tonic river,
limetka,
pálenka,
máta,
led
Komentáře (10)
No, když ale někomu chutná, pak proč ne, že.
U nás se jako zvýrazňovač přírodní chuti u nápojů či salátů osvědčil líh (vodka), cognac, brandy a netuzemák (v tomto pořadí)