Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 452 kJ / 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 27,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Meloun odpeckujeme a dužinu rozmixujeme, smícháme s tonicem a pálenkou, zastříkneme trochou limetky.
Krok 2: Podáváme s ledem zdobené mátou, příp. plátkem melounu.
Zveřejněno 17. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Melounový tonic s Grappou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XR0g
Moje poznámka
Melounový tonic s Grappou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XR0g
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 6 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 6 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 15 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 6 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 9 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 9 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 10 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 11 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 12 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 12 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 14 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 14 hodinami
Tématické fráze:
růžový tonic,
koktejly s grappou,
tonic růžový,
river tonic růžový,
růžový tonik,
drink s grappou,
růžový tonic river,
tonic river růžový,
netuzemák,
river tonic s mátou,
nejlepsi tonic,
tonic wikipedie
Suroviny:
meloun vodní,
tonic river,
limetka,
pálenka,
máta,
led
Komentáře (10)
No, když ale někomu chutná, pak proč ne, že.
U nás se jako zvýrazňovač přírodní chuti u nápojů či salátů osvědčil líh (vodka), cognac, brandy a netuzemák (v tomto pořadí)