Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 036 kJ / 248 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,60 g |
Tuky | 2,12 g |
Vláknina | 7,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 485 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 47,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečné toasty s medem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/72Ly
Moje poznámka
Jablečné toasty s medem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/72Ly
Nejnovější recepty
Bezinkové řízky - kosmatice
Přidáno před 1 hodinou
Topinka s česnekovým tvarohem
Přidáno před 3 hodinami
Mleté maso pečené v listovém těstě
Přidáno před 3 hodinami
Mandlová bublanina s třešněmi
Přidáno před 17 hodinami
Jahodové nanuky
Přidáno před 17 hodinami
Banánové lívance s teplou Lotus polevou, malinami a lískovými oříšky
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 14 minutami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 24 minutami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 38 minutami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 1 hodinou
Mandlová bublanina s třešněmi
danila před 1 hodinou
Mleté maso pečené v listovém těstě
Moanka před 2 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
drutek73 před 3 hodinami
Kotlety na smetaně
Dudkova77 před 3 hodinami
Prošívaná deka
Jandulka13 před 5 hodinami
Tématické fráze:
jablečné tousty,
anglicky toast s jahodami,
tousty s jablek,
tousty recepty,
jablečný toust se skořicí,
zapeceny toust s jablky,
jablečný tousty,
jablečné na tousty,
zapecene tousty s medem,
jablečný toust,
zapečené toasty s jablky,
zapečené jablečné tousty,
toust s jablky a skořicí,
lada hruska toust s jablky,
jablka v toustech,
tousty z jablek,
toast s jablky ládi hrušky,
tousty s jablky dle ladi hrusky,
jablečné tousty ládi hrušky,
toasty zapecene s medem
Suroviny:
chléb toustový tmavý,
jablko,
rozinky,
máslo arašídové,
skořice,
med
Komentáře (5)