Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 638 kJ / 153 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,06 g |
| Tuky | 6,34 g |
| Vláknina | 9,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 731 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 17,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička na cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/64jN
Moje poznámka
Krkovička na cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/64jN
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 2 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 17 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 20 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 51 minutami
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 1 hodinou
Vánočka III
Marcela.Ma. před 3 hodinami
Kapří hranolky
loing před 12 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 12 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 12 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 12 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 13 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 14 hodinami
Tématické fráze:
krkovička na cibuli recept,
krkovička na cibuli,
krkovice na cibuli,
facebook,
krkovice cibule,
pečená krkovice na cibuli,
krkovicka na cibulce,
krkovička s cibulí,
pecena krkovice s cibuli,
krkovice na cibulce,
dušená krkovice na cibuli,
vepřová krkovice,
krkovička na na cibuli,
vepřová krkovice na cibuli,
pečená krkovička na cibuli,
recepty vepřová krkovice na cibuli,
recept krkovice na cibulce,
krkovice recept,
recept pečená krkovice na cibuli,
krkovice na cibule
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
hořčice pikantní,
česnek sušený,
sádlo,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (11)
Byl jsem mile překvapen, co udělá pod uzeným kolenem nebo bůčkem.
Pod maso ji dávám raději více, než méně.
Ve výpeku je pak vynikající.
A podlévám raději pivem.