Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 437 kJ / 1 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,06 g |
Tuky | 114,20 g |
Vláknina | 4,77 g |
Cholesterol | 598 mg |
Sodík | 2,12 g |
Sůl | 5,43 g |
Sacharidy | 11,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaný špenát s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oOYK
Moje poznámka
Zapékaný špenát s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oOYK
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 2 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno před 22 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 49 minutami
Prošívaná deka
sikulka131 před 1 hodinou
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 2 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 2 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 2 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 2 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 3 hodinami
Listové šátečky s náplní z tvarohu, pudingu a meruněk
faluska před 4 hodinami
Jednoduchá roláda
Fikina před 4 hodinami
Obalovaný chléb ve vejci
bobnak před 4 hodinami
Tématické fráze:
spenat s kuřecim masem,
zapečený špenát,
špenát s masem,
zapékaný špenát,
zapečený špenát s masem,
zapečený špenát s kuřecím masem,
špenát s kuřecím,
babicovy dobroty 28.11.2010,
zapečené kuřecí maso se špenátem,
zapečený špenát s kuřetem,
špenát,
kuřecí maso se špenátem,
recepty se špenátem,
špenat zapečeny,
spenat v troube,
kuřecí prsa špenát,
recept špenát s kuřecím masem,
zapečený špenát s kuřecím,
špenát recept,
zapekany se špenátem
Suroviny:
slanina,
prsa kuřecí,
česnek,
sýr mozzarella,
smetana,
vejce,
špenát
Komentáře (5)