Suroviny
Porce: 2 - 3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 758 kJ / 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,20 g |
Tuky | 2,10 g |
Vláknina | 11,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 675 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 77,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák ve strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/54mB
Moje poznámka
Květák ve strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/54mB
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 11 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 11 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 11 hodinami
Philly cheesesteak
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
chillator před 21 minutami
Brownies z červené řepy
EvaCh před 40 minutami
Kynuté knedlíky - meruňkové s tvarohem
Cikitaka před 8 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
zackovam před 8 hodinami
Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku
dvinsky před 8 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Aknytsirk před 9 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 10 hodinami
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 11 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 11 hodinami
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 11 hodinami
Tématické fráze:
květák recepty,
recept kvetak,
květák se strouhánkou,
květák jen se strouhanka,
osmažená strouhanka na květáku,
recepty z květáku,
květák osmažený na másle,
fazolky se strouhánkou,
peceny kvetak ve strohance,
kvetak v pikantni strouhance,
květák pečený v osmažené strouhánce,
květák pečený v troubě v osmažené strouhánce,
jak obalil květák,
duseny kvetak obalovany ve strouhance
Suroviny:
květák,
strouhanka,
ghee,
sůl
Komentáře (9)
No, a příště sem dá nějaký zoufalec qěták zasypaný nasucho opraženou strouhankou a přelitý přepuštěným máslem