Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušený květák

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Hella Hella

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Syrový květák rozdělíme na malé růžičky nebo nakrájíme včetně košťálu a všechen vhodíme na rozehřáté máslo. Krok 2: Osolíme a velmi pomalu dusíme pod pokličkou. Nepodléváme !!! a dusíme ve vlastní šťávě. Krok 3: Když již začíná hnědnout, častěji mícháme a hlídáme, aby se nepřipálil. Opečené části jsou nejlepší.

Zveřejněno 11. 7. 2008

Poznámka autorky Hella

Recept mám od vynikajícího kuchaře p. Pěnky a jeho ženy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušený květák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KKx

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušený květák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KKx

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kvetak recepty, kvetak, recepty kvetak, recepty z květáku, receptz, salámové růžičky, recept květák, jídla z květáku, vynikající recept z květáku, květák recept, recepty na květák, vynikající recept na květák, receptz kvetak, květák - recepty, recepty s květákem, recepty-květák, rychla jidla z kvetaku, salámová růžička, kucharske recepty, kvetak receptz

Suroviny:
květák, máslo, sůl

Přidat fotografie receptu