Dušený květák

Hella Kuchařka:

Zeleninová jídla 6 názorů

56

Suroviny

1 květák
minimálně 2 lžíce másla
sůl
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Syrový květák rozdělíme na malé růžičky nebo nakrájíme včetně košťálu a všechen vhodíme na rozehřáté máslo.

  2. Osolíme a velmi pomalu dusíme pod pokličkou. Nepodléváme !!! a dusíme ve vlastní šťávě.

  3. Když již začíná hnědnout, častěji mícháme a hlídáme, aby se nepřipálil. Opečené části jsou nejlepší.

Poznámka

Recept mám od vynikajícího kuchaře p. Pěnky a jeho ženy.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Dušený květák

  • ferda30 ferda30

    Výborná záležitost. Takto mi chutná daleko víc než smažený. A zdravější je každopádně:yes::yes:

    Odpovědět

  • marketa marketa(neregistrovaná)

    mňamka...takhle mám květák nejraději :-p

    Odpovědět

  • fatima fatima

    Skvělý:-K

    Odpovědět

  • jana jana(neregistrovaná)

    Nemá chybu, veliká dobrota a je to tak jednoduché, díky za recept :-p :-)

    Odpovědět

  • Gábina Gábina(neregistrovaná)

    Taky jsem ho dělala, moc nám chutnal :yes:

    Odpovědět

  • Severka Severka

    Minulý týden jsem dělala poprvé a moc nám chutnalo. Dnes bude zas :yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo