Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 737 kJ / 1 132 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,86 g |
| Tuky | 59,55 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 184 mg |
| Sodík | 66 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 123,92 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupané brambory uvaříme s kmínem a solí doměkka. Uvařené brambory rozmačkáme nebo lépe vyšleháme s máslem.
Krok 2: Přidáme smetanu a jemně nasekaný kopr. Vznikne sametová kaše, vhodná k rybám nebo přírodně upravenému kuřecímu masu.
Zveřejněno 18. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanová bramborová kaše s koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g90D
Moje poznámka
Smetanová bramborová kaše s koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g90D
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Brynzové halušky
Přidáno před 5 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 9 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 9 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 19 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 38 minutami
Jarní salát
Kajkajak před 1 hodinou
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 2 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 2 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 3 hodinami
Tiramisu od Itala
Chasti před 3 hodinami
Krupicová kaše
Lida.Rose před 3 hodinami
Romadurová pomazánka
kulaslf před 4 hodinami
Rychlá polévka s krupicovými nočky od M.D.Rettigové
Diesel před 4 hodinami
Tématické fráze:
smetanová bramborová kaše,
recept z na kopru,
smetova bramborová kaše,
sametová bramborová kaše,
bramborová kaše smetanová,
recepty s koprem
Suroviny:
brambory,
smetana zakysaná,
máslo,
kopr,
sůl,
kmín mletý
Komentáře (5)