Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 217 kJ / 52 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,06 g |
| Tuky | 0,05 g |
| Vláknina | 0,15 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoládová plnka do buchiet-podrobný postup
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZl4
Moje poznámka
Čokoládová plnka do buchiet-podrobný postup
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZl4
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 9 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 13 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 15 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 4 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 4 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 4 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 5 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 5 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 6 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 6 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 8 hodinami
Tématické fráze:
popis pracovního postupu sloh,
popis pracovního postupu palačinky,
sloh popis pracovního postupu palačinky,
sloh popis pracovního postupu,
čokoládová náplň do buchet,
sloh popis pracovního postupu recept,
popis pracovního postupu vaření,
sloh pracovní postup recept,
pracovni postup sloh,
popis receptu,
čokoladová naplň,
pudinkáče,
sloh pracovní postup,
plnka do dortu,
dort kamion s postupem,
sloh recept,
pracovni postup palacinky,
popis pracovniho postupu-vareni,
popis pracovního postupu sloh recept,
popis pracovního postupu-recept
Suroviny:
cukr vanilkový,
pudink vanilkový
Komentáře (16)
Moc vám ďakujem za odpoveď
jinak croissanty i napln vypadaji velice lakave