Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 280 kJ / 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,00 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 264 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízky z rybího filé pečené v troubě bez smažení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rG9E
Moje poznámka
Řízky z rybího filé pečené v troubě bez smažení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rG9E
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 5 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 7 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 13 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 1 hodinou
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 2 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 3 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 3 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 3 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 4 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 5 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 5 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 6 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 7 hodinami
Tématické fráze:
pečené file,
recepty na pečené rybí filé,
pecene rybi file,
rybí filé pečené,
file bez smažení,
rybí karbanátky pečené v troubě,
jak smažit filé,
filé na zelenině v troubě,
řízky bez smažení,
jak smažit rybí filé,
jak usmažit filé,
file pecene,
jak obalit file,
jak usmazit rybí filé,
rybí filé recept,
smažení file,
pečené rybí filé se zeleninou,
obalovana treska v troube,
pečené rybí file,
jak obalit rybi file
Suroviny:
filé,
lupínky kukuřičné,
citron,
sůl
Komentáře (5)