Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednoduchý tvarohový dezert

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 096 kJ /
262 kcal
Bílkoviny28,04 g
Tuky12,04 g
Vláknina0,66 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 100 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy10,02 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tvaroh rozmiešame s mliekom (len 2-3 lyžice) tak, aby sa s ním dalo pracovať, ale nebol riedky. Krok 2: Tvaroh premiešame s cukrom a rozdelíme na 2 časti. Do jednej časti primiešame kakao. Biely aj kakaový tvaroh rozdelíme na 3 časti. Krok 3: Do kruhového tvorítka opláchnutého vodou dávame: vrstvu bielu, potom kakaovú a opäť bielu. Krok 4: Tvorítko vytiahneme a vrstvíme druhý dezert opačne: tmavá vrstva, svetlá a tmavá. Tvorítko vyberieme. Krok 5: Dezerty ozdobíme a podávame s kompotovaným ovocím.

Zveřejněno 17. 10. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2pKv

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2pKv

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Když jsem se podívala na fotku, měla jsem dojem, že to jsou laskonky. :-O A on se tak maskoval tvaroh !!!<3

<3Dezerty z tvarohu delam kazdy tyden nejmene dvakrat.Vetsinou do misek.Tento jednoduchy recept se mi moc libi a moc pekne vypada.:-K:yes::yes:

jemmy: Ďakujem. Jednoduchý, ale výborný. :-K

Tématické fráze:
jednoduché dezerty, jednoduchy dezert, jednoduché recepty na dezerty, jednoduchý recept na dezert, tvarohový dezert do skleničky, jednoduchý desert, dezerty z tvarohu, jednoduchy dezert do sklenicky, tvarohovy dezert, tvarohové dezerty do skleničky, tvarohový dezert do skla, jednoduché dezerty s tvarohem, tvarohovy detert, tvarohové dezerty do skleniček, jednoduché deserty, jednoduché dezerty recepty, jednoduchý dezert s tvarohem, dezert z tvarohu, dezerty jednoduche, jednoduchý recept dezert

Suroviny:
tvaroh, cukr, kakao, mléko, kompot

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu