Houbová polévka s valašskou kyškou
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 050 kJ / 251 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,48 g |
| Tuky | 4,07 g |
| Vláknina | 23,65 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 150 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 26,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbová polévka s valašskou kyškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gO5j
Moje poznámka
Houbová polévka s valašskou kyškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gO5j
Nejnovější recepty
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno před 11 hodinami
Lehký salát z červené řepy s mozzarellou a vlašskými ořechy
Přidáno před 12 hodinami
Slepičí polévka se zázvorem z PH
Přidáno před 13 hodinami
Utopenci
Přidáno před 13 hodinami
Avokádo s červenou řepou a fíkovým balsamico krémem
Přidáno před 15 hodinami
Špagety s kuřecím masem, špenátem sypané parmazánem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kmínový chleba
jaromira.hod před 1 hodinou
Gothajský salám na způsob utopenců
RH-12 před 4 hodinami
Jogurtová buchta
kiramon před 5 hodinami
Koláč s pudingem a zakysanou smetanou
Ivvettaa před 7 hodinami
Bramborové palačinky s brynzou
Jan Nemec před 7 hodinami
Třepací dort
nilsine před 7 hodinami
Francouzský cibulový koláč
Barča před 8 hodinami
Losos s černou čočkou
Denade před 9 hodinami
Sýrové smaženky – socialistické
Faylinn před 10 hodinami
Kefírová buchta - rychlovka
jindrbalova před 11 hodinami
Tématické fráze:
polévka z kyšky,
recepty s kyškou,
polévka s kyškou,
recept s kyškou,
houbová polévka kyselica,
valašská kyselica s houbami a s nudlemi,
recepty na houbové polévky,
polévka z hub s kyškou,
recepty houbová polevka,
houbová polévka recept,
recept na houbovou polévku z kyšky,
polévka z kyšky a hub,
polévka kyška,
celerovo houbová polévka
Suroviny:
houby lesní,
cibule,
mrkev,
pórek,
kyška,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření
Komentáře (2)