Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 457 kJ / 1 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,62 g |
Tuky | 41,80 g |
Vláknina | 12,15 g |
Cholesterol | 878 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 145,33 g |
Postup přípravy
Krok 1: Múku, mlieko, vajcia a štipku soli vymiešame na cesto.
Krok 2: Jablká nakrájame na maličké kocôčky a zmiešame s nadrobno nareznou šunkou a nasekanou pažitkou.
Krok 3: Na panvicu na rozohriaty olej nalejeme štvrtinu cesta, posypeme 2-3 lyžicami jablkovo-šunkovej zmesi a pečieme omeltu z každej strany asi 2 minúty. Rovnako urobíme ešte 3 omelety.
Krok 4: Každú omeletu posypeme zvyškom šunkovej zmesi a prehneme na polovicu.
Krok 5: Povrch ozdobíme jogurtom zmiešaným so soľou a korením.
Zveřejněno 28. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkovo-šunková omeleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8L0L
Moje poznámka
Jablkovo-šunková omeleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8L0L
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 3 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 19 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 22 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 12 minutami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 2 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 2 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 2 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 3 hodinami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 4 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 4 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 5 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 6 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
vejce,
sůl,
šunka,
jablko,
pažitka,
jogurt,
pepř bílý,
sůl
Komentáře (1)