Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodová zmrzlinka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 11. 2010 14:15

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

eva hubova eva hubova

11. 1. 2011 01:55

Zmrzlinu jsem asi 3x promíchala a pak jsem na ní zapomněla.Nechala jsem jí trochu povolit a tyčovým mixérem rozmixovala,byla jak z cukrárny.Ve formičkách jsem nemíchala,někdy si vnučka zmrzlinu naleje do sáčků na led a dá zamrazit.Zmrzlinka byla dobrá:-p:yes:+4

Pajaska Pajaska

9. 11. 2010 19:11

Je to tak,průběžné míchání zmrzliny při mražení je nutné,pokud chceme zmrzku hladkou.Když dáme zmrazit (jak udává recept) a nic nemícháme,vzniknou velké krystaly vody ve zmrzlině a ta bude hrubá.Pokud se tak po 1/4 - 1/2 hodině promíchne(dle mrazáku),bude mít zmrzka mnohem lepší strukturu,bude hladší.Strojek je super a udělá vše za nás,ale ne každý ho má a recept by měl být pěčlivěji napsán.Je přeci mnohem jednodušší recept upravit,po upozornění,než tu psát zbytečné a urážející komentáře.Jooo to Ego,co?;-):-K

Daniella O. Daniella O.

9. 11. 2010 18:54

Take se musim zastat Zizaly, casto sem chodi i zacatecnici a urcite by je nenapadlo zmrzlinu promichavat. Melo by to byt napsano cele. Mozna ma autorka stojek na vyrobu zmrzliny, proto podrobnosti nenepsala, ale nema ho kazdy...:-( tam se to opravdu vsechno jenom naplaca dohromady a do hodinky je hotova domaci zmrzlina. Nedam na nej dopustit:-):-):-) . Jeste pro anonyma: Take nevim, co to je delat Zagorku, ale zajiste je to urazka dvou osob v jednom slove, uctyhodny komentar, klobouk dolu.:-((:-((:-((:no:

ivulinka ivulinka

9. 11. 2010 18:21

Plně se zastanu komentáře Zizaly, protože nedopsat postup receptu pokládám za dost velký nedostatek daného receptu.
I já si s postupem dám tu práci a napíšu ho tak, aby ho pochpopili i začátečníci, tak proč by si s tím neměl dát tu práci každý autor receptu!!!

miroslavrozsival

9. 11. 2010 18:18

Olino16, tuto je zmrzlina, tak prosím o zmrzlině. O knedlích u knedlí.;-)

zizala zizala (moderátorka)

9. 11. 2010 18:15

:-// Pro anonymní O: nevím sice, co znamená dělat Zagorku, ale i tupci by mělo být jasné, že recept musí mít hlavu a patu. A komentáře jsou od toho, aby se psaly připomínky.

olina16

9. 11. 2010 18:10

Miroslaverozsívale, už víš, co se mi líbilo včera na vídeňském knedlíku? Je neuvěřitelný rozdíl mezi těmito dvěma recepty, kdybych nevěděla jak udělat zmrzlinu, vznikne z toho kus ledu (jak už psala Cathleen). ;-)

miroslavrozsival

9. 11. 2010 17:47

Joj Magdalenka, si písla mladšia generácia:-8 Já bohužel už taky něco pamatuju:-D:-D

magdalenka magdalenka

9. 11. 2010 17:42

Mirku, spomeň si, ako to v cukrárni - zmrzlinárni miešali, ten pekelný stroj si nepamätáš? Alebo to mladšia generácia už nezažila?

miroslavrozsival

9. 11. 2010 17:38

Cathleen tak to jsem ještě nikdy neslyšel, asi to bude tím, že zmrzku neděláme:-O Já osobně bych si myslel, že když nějakou směs zamíchám a dám zmrznout, tak to bude dobře, ale nechám si poradit:-K

cathleen cathleen (moderátorka)

9. 11. 2010 17:26

Když dáme zmrazit tak, jak píšeš, vyrobíme jen kus ledu.......umíchanou zmrzlinu je třeba během mražení několikrát důkladně promíchat - tj. smísit už zmrzlou část s ještě tekutou. Mícháním způsobíš to, že se vznikající krystalky ledu nezaklesnou do sebe a zmrzka bude hladká.
Recepty je třeba popsat podrobně, nechodí sem jen zkušené kuchařky:-!

miroslavrozsival

9. 11. 2010 17:21

Joj děvčico, když recept, tož až do konce. Ono kolikrát není jasný ani nebe.:-8

olly14

9. 11. 2010 17:11

tak sem to dopsala ja sem myslela ze to bude jasny :-//:-)

O

9. 11. 2010 15:45

Prosím tě žížalo, nedělej zas Zagorku, to je snad jasný i tupci, že zmrzlina se musí zmrazit.. šmarjá, to je zas připomínka jak noha..:-//

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 11. 2010 15:45

A zmrazíme?:-?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Máma v kuchyni

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: domácí zmrzlina z kysane smetany jak zmrazit jahody zmrzlina z kysane smetany dělat zagorku jahodová zmrzka jogurt zmrazit da se jogurt zmrazit nedělej zagorku studená kuchyně recepty jahodová zmrzlina se smetanou jahodové co znamená dělat zagorku da se zmrazit slehacka jahodová zmrzlina s kysanou smetanou co je to dělat zagorku jahodova zmrzka recept jahodová omáčka ke zmrzlině zmrzliny stroj recepty studená kuchyne: zmrzlina z kysanou smetanou

Suroviny: šlehačka, smetana kysaná, jogurt, cukr moučkový, citron, jahody

TopRecepty.cz

Jahodová zmrzlinka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qZKp