Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 503 kJ / 5 618 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,64 g |
Tuky | 239,93 g |
Vláknina | 76,50 g |
Cholesterol | 804 mg |
Sodík | 505 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 685,65 g |
Postup přípravy
Každú vyvaľkáme na obdĺžnik (dĺžka podľa dĺžky formy).
Jeden obdĺžnik natrieme náplňou z bieleho maku, druhý náplňou z modrého maku a tretí natrieme povidlami.
Každý stočíme do závinu. Krok 4: Do vymastenej obdĺžnikovej formy (ako na biskupský chlebíček, ale dlhšia) vložíme vedľa seba oba makové záviny a na ne dáme dostredu povidlový závin. Krok 5: Potrieme rozšľahaným vajíčkom a necháme ešte 10 min podkysnúť.
Pečieme v rúre na 180°C.
Upečený trojzávin necháme vo forme úplne vychladnúť, až potom ho vyberieme a krájame.
Zveřejněno 8. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trojzávin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nw8z
Moje poznámka
Trojzávin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nw8z
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Kajkajak před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 4 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 7 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 8 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 9 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 9 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 11 hodinami
Tématické fráze:
ölteig backen
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
droždí sušené,
mléko,
olej,
vejce,
mák mletý,
mléko,
cukr,
skořice,
mák mletý,
mléko,
cukr,
skořice,
povidla švestková,
vejce
Komentáře (4)