Suroviny
Porce: dle strávníků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 240 kJ / 2 209 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 303,82 g |
Tuky | 100,57 g |
Vláknina | 7,48 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 813 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 20,60 g |
Postup přípravy
V hlubokém rendlíku nebo pánvičce (velikost zvolíme, aby se bůček akorát vešel) rozpálíme sádlo ve větší vrstvě a ze všech stran bůček osmažíme dozlatova. Kůže je pak krásně křupavá, do zářezů vmáčkneme prolisovaný česnek. Takto upravený bůček můžeme podávat teplý s křenem nebo hořčicí a chlebem nejlépe žitným, ale je skvělý i ke knedlíkům se zelím.
Na talíři plátky obou bůčků ještě lehce opepříme a osolíme.
Zveřejněno 11. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůček dvojí chuti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x3R3
Moje poznámka
Bůček dvojí chuti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x3R3
Nejnovější recepty
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 4 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 4 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 4 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený špenát
chocho před 1 hodinou
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 1 hodinou
Domácí rizoto
MarketaAn před 2 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 3 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 5 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 6 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 7 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 7 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 8 hodinami
Tématické fráze:
maso dvoji chuti,
bůček recepty
Suroviny:
kost,
koření nové koření,
pepř černý,
sůl,
paprika sušená sladká,
česnek,
sádlo
Komentáře (3)