Suroviny
Porce: dle strávníků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 240 kJ / 2 209 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 303,82 g |
Tuky | 100,57 g |
Vláknina | 7,48 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 813 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 20,60 g |
Postup přípravy
V hlubokém rendlíku nebo pánvičce (velikost zvolíme, aby se bůček akorát vešel) rozpálíme sádlo ve větší vrstvě a ze všech stran bůček osmažíme dozlatova. Kůže je pak krásně křupavá, do zářezů vmáčkneme prolisovaný česnek. Takto upravený bůček můžeme podávat teplý s křenem nebo hořčicí a chlebem nejlépe žitným, ale je skvělý i ke knedlíkům se zelím.
Na talíři plátky obou bůčků ještě lehce opepříme a osolíme.
Zveřejněno 11. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůček dvojí chuti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x3R3
Moje poznámka
Bůček dvojí chuti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x3R3
Nejnovější recepty
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 3 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 23 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 29 minutami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 1 hodinou
Královské žampiony
Lenka1980 před 1 hodinou
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta II
Linda 989 před 2 hodinami
Hlíva se žampiony na smetaně
Lenka1980 před 2 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Sally.K51 před 2 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Kate_123 před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Kubovat@seznam.cz před 6 hodinami
Meruňkové nanuky
bronislava před 6 hodinami
Tématické fráze:
maso dvoji chuti,
bůček recepty
Suroviny:
kost,
koření nové koření,
pepř černý,
sůl,
paprika sušená sladká,
česnek,
sádlo
Komentáře (3)