Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůček dvojí chuti

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

11. 10. 2019 14:40

Suroviny

Porce: dle strávníků

Nutriční hodnoty

Energie9 240 kJ / 2 209 kcal
Bílkoviny303,82 g
Tuky100,57 g
Vláknina7,48 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 813 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy20,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vývar z bůčku ještě zredukujeme na menší množství a uchováme pro jiné použití (masový vývar se hodí vždy, jen označíme, že je solený). Množství masa určuje počet a chuť strávníků.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

19. 10. 2021 15:21

magdalenka: :-) moc děkuji za milý komentář a přeji krásný den :-K

magdalenka magdalenka

19. 10. 2021 15:15

Tento recept - "tvoj" bôčik ma očaril... ten osmažený nepoznám. Skvelý nápad, máš môj obdiv!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: maso dvoji chuti bůček recepty

Suroviny: kost, koření nové koření, pepř černý, sůl, paprika sušená sladká, česnek, sádlo

TopRecepty.cz

Bůček dvojí chuti

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x3R3