Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 409 kJ / 1 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,02 g |
Tuky | 11,82 g |
Vláknina | 0,36 g |
Cholesterol | 550 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 3,22 g |
Sacharidy | 3,64 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuřecí maso nakrájíme na řízky, osolíme a opepříme. Do mikrotenového sáčku nasypeme strouhanku a jednotlivé řízky v ní naklepeme.
Krok 2: Na pánvi rozpálíme olej a řízky osmažíme z každé strany. V tlakovém hrnci osmažíme cibulku a pak tam položíme všechny usmažené řízky. Zakysanou smetanu zředíme vodou, přisypeme mletou papriku (jen na obarvení), řízky zalijeme, přidáme bujóny a uzavřeme poklicí. Vaříme cca 10 min. Poté můžeme podávat.
Zveřejněno 26. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štrasburské řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ygm2
Moje poznámka
Štrasburské řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ygm2
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 18 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 21 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 12 minutami
Pečená švestková povidla
perseus před 34 minutami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 2 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 2 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 3 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 4 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 4 hodinami
Tématické fráze:
štrasburský řízek recept
Suroviny:
prsa kuřecí,
strouhanka,
cibule,
smetana zakysaná,
paprika sušená sladká,
pepř,
bujón zeleninový
Komentáře (5)