Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 799 kJ / 2 342 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,68 g |
Tuky | 50,16 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 599 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 389,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dortový korpus piškotový na tři způsoby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/901D
Moje poznámka
Dortový korpus piškotový na tři způsoby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/901D
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 5 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 12 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 6 minutami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 1 hodinou
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 2 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 3 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 4 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 7 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 7 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 7 hodinami
Tématické fráze:
proč se propadne dortový korpus,
korpus ze tří vajec
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka hladká,
kůra citronová,
voda,
ořechy mleté,
káva mletá,
mouka
Komentáře (7)
...ááá nééébo těsto (pokud není moc řídké) ve formě nahrnout od středu k obvodu...
Přemýšlel jsem při čtení, proč tak složitě připravujete formu před pečením
No, až posléze z fotek jsem pochopil, že vlastně pečete v "hrnci", že
***
Prezentace:
Stává se, že korpus středem vyběhne, či se naopak propadne... Nejlepší řešení je vršek před plněním seříznout
Při porcování je vhodné nůž před každým řezem otřít...