Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 396 kJ / 334 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,05 g |
Tuky | 12,17 g |
Vláknina | 6,67 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 103 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 36,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mozarellu dobre osušíme a prerežeme priečne na polovice.
Krok 2: Vajce rozšľaháme so soľou, paprikou a chilli.
Krok 3: Kukuričné lupienky rozdrvíme v ruke.
Krok 4: Polovice mozzarelly obalíme v mletých vločkách, vajíčku a lupienkoch.
Krok 5: Uložíme na plech vyložený pečiacim papierom alebo fóliou a vo vopred vyhriatej rúre na 200°C zapečieme, kým sa nezačne mozzarella topiť.
Krok 6: Podávame ihneď so zeleninovým šalátom.
Zveřejněno 11. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ohnivá mozzarella
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pyJ6
Moje poznámka
Ohnivá mozzarella
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pyJ6
Nejnovější recepty
Rohlíky I
Přidáno před 3 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 3 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 3 hodinami
Nejlepší povidla
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 37 minutami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 1 hodinou
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 1 hodinou
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 1 hodinou
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 1 hodinou
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 1 hodinou
Koláčky z tvarohu
Atairka před 1 hodinou
Tvarohový koláč s ostružinami
A.dus před 2 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
monona před 2 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 2 hodinami
Suroviny:
sýr mozzarella,
vločky ovesné,
vejce,
lupínky kukuřičné,
chilli,
paprika sušená pálivá,
sůl
Komentáře (2)