Ohnivá lorna
Trpělivost růže přináší. To platí o receptu na vepřovou maso v pikantní marinádě, kdy maso marinujeme tři dny. Za pomocí lorny na grilu dosáhneme zajímavé zauzené kouřové chuti. Maso bude krásně měkké a šťavnaté.
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 26 326 kJ / 6 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 418,12 g |
Tuky | 461,88 g |
Vláknina | 29,70 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 9,31 g |
Sůl | 22,50 g |
Sacharidy | 78,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Lorna je pekáček s komínkem a poklicí. Maso se v ní zároveň peče, dusí i udí.
Lornu mám k plné spokojenosti vyrobenou na zakázku, ale lze zakoupit i lorny hotové.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 7. 2017 14:08
25. 5. 2016 09:53
19. 5. 2016 19:03
19. 5. 2016 08:08
19. 5. 2016 07:29
19. 5. 2016 06:46
19. 5. 2016 06:18
Výrobce: http://www.1188.cz/403664-zdenek-janouch-klamos
Info: http://www.ikvido.com/lorna-novy-zpusob-grilovani-...
Znám lornu už moc let, velikou dvoukomínkovou vlastní náš pan ředitel a maso z lorny míváme pravidelně na závěr školního roku. Až loni jsem zjistila, že lorny v menších rozměrech se dají koupit na netu
19. 5. 2016 04:44
http://www.fierypot.cz/products/smaltovana-ohniva-...
18. 5. 2016 20:55
18. 5. 2016 19:27
18. 5. 2016 19:25
18. 5. 2016 19:00
18. 5. 2016 18:56
18. 5. 2016 18:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 5 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 8 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 10 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 19 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno před 19 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 3 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 6 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 6 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 6 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 6 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 7 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 7 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sedlácké brambory: Šťavnatost a vůni dodá bůček, chuť speciálně upravené zelí. Na snadné jídlo stačí jen pár ingrediencí
Medvědí česnek právě roste. Mladé listy skvěle dochutí polévky a slané koláče. Víme, jak ho nezaměnit s jedovatou konvalinkou
Panenka, plec, krkovice či lalok: Jak se dělí vepřové maso?
Další recepty
Tématické fráze: lorna maso v lorně lorna recept lorna na maso maso na lorně feferonková pasta recept lorna recepty feferonkova pasta domácí feferonková pasta maso v lorně recept recept na lornu maso z lorny recepty na lornu ohnivé maso co je lorna recept lorna vepřové maso v lorně recepty lorna maso v lodně recepty z lorny
Suroviny: krkovice vepřová, lečo, harissa, sůl, pepř, pivo černé, cibule, česnek, olej, slanina anglická
Ohnivá lorna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nk17
14 názorů