Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Patizonový krém s houbami

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

MAKE-FOOD MAKE-FOOD

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie470 kJ /
112 kcal
Bílkoviny2,98 g
Tuky0,27 g
Vláknina6,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy22,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli pokrájíme na kostičky a dáme restovat na másle. Brambory i patizon zbavíme slupky a pokrájíme na kostičky. Přisypeme k cibulce a ještě chvilku restujeme. Zalijeme vývarem, přidáme houby, které jsme měli zalité horkou vodou a vaříme do změknutí. Krok 2: Když je vše měkké, tak polévku rozmixujeme na jemný krém. Podle potřeby dochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem. Krém podáváme ozdobený krutony, houbami a na závěr zakápneme olivovým olejem.

Zveřejněno 17. 10. 2020

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Patizonový krém s houbami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PBmy

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Patizonový krém s houbami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PBmy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
cibule, patizon, brambory, houby sušené, vývar zeleninový, máslo, pepř, ořech muškátový

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu