Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 321 kJ / 555 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,18 g |
| Tuky | 35,67 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,09 g |
| Sodík | 505 mg |
| Sůl | 1,11 g |
| Sacharidy | 4,23 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na studené pánvi rozmícháme vejce a přidáme máslo. Začneme pomalu zahřívat a mícháme. Když se začnou vejce srážet, pánev odstavíme a pořád mícháme. Po chvíli vrátíme zpět na sporák a přidáme tuňáka bez oleje.
Krok 2: Neustále mícháme, až budou mít vejce požadovanou konzistenci. Přidáme smetanu, sůl, pepř, pažitku a odstavíme. Vejce by měla zůstat krémová a nadýchaná. Podáváme s pečivem.
Zveřejněno 20. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Míchaná krémová vejce s tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6P8L
Moje poznámka
Míchaná krémová vejce s tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6P8L
Nejnovější recepty
Kuřecí mleté kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Dýňové karbanátky
Přidáno před 16 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 17 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 19 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 21 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno 2. 11. 2025 06:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 9 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 11 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 11 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 12 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 12 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 13 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 13 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 13 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 13 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Suroviny:
vejce,
tuňák,
máslo,
smetana,
sůl,
pepř,
pažitka
Komentáře (3)