Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 150 kJ / 514 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,25 g |
Tuky | 28,17 g |
Vláknina | 29,60 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 652 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 33,03 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mrkvu a zeler zvlášť nastrúhame najemno.
Krok 2: Na tanier rozložíme polníček a pokvapkáme olivovým olejom.
Krok 3: Na polovicu taniera dáme mrkvu, na druhú zeler.
Krok 4: Jogurt premiešame s kari, šťavou a soľou a prelejeme zeleninu.
Zveřejněno 23. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tříbarevný salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OAZR
Moje poznámka
Tříbarevný salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OAZR
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 21 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 1 hodinou
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 9 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 11 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 14 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 14 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 14 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 14 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 16 hodinami
Suroviny:
celer,
mrkev,
polníček,
jogurt,
koření kari,
sůl,
šťáva citronová,
olej olivový
Komentáře (1)