Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 838 kJ / 1 634 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,68 g |
| Tuky | 5,91 g |
| Vláknina | 35,52 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 64 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 324,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do pekáče dáme cherry rajčátka, doprostřed umístíme bloček feta sýru, okolo česnek. Zalijeme olivovým olejem. Poté už jen posypeme kořením. Doporučuji už nesolit, protože feta je už sám o sobě dost slaný.
Krok 2: Pekáč vložíme do trouby, pečeme 30 minut na 180°. Mezitím uvaříme těstoviny.
Krok 3: Vše dobře rozmačkáme a zamícháme, do horké omáčky dáme uvařené těstoviny a baby špenát, vše zase dobře promícháme a podáváme s parmazánem.
Zveřejněno 16. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Populární finské těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGOM
Moje poznámka
Populární finské těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGOM
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 6 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 7 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 10 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 13 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 1 hodinou
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 1 hodinou
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 1 hodinou
Grilování zeleniny
babkalenka před 2 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 2 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 2 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Massa před 2 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Limek před 3 hodinami
Koláč z tvarohu s jablky
Cinderka před 4 hodinami
Suroviny:
rajče cherry,
sýr,
česnek,
olej olivový,
koření,
špenát,
parmazán,
těstoviny,
likér cherry
Komentáře (1)