Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 362 kJ / 1 282 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,15 g |
| Tuky | 92,80 g |
| Vláknina | 27,40 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,65 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 67,93 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji osmahneme cibuli a 50 g slaniny.
Krok 2: Přidáme hrášek a brambory na kostičky, orestujeme, přilejeme vývar.
Krok 3: Přidáme česnek, sůl, pepř.
Krok 4: Až budou brambory měkké, část odebereme a zbytek rozmixujeme.
Krok 5: Přidáme smetanu a povaříme.
Krok 6: Na talíři dozdobíme osmaženou slaninou, nerozmixovaným zbytkem hrášku a brambor.
Zveřejněno 17. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrášková polévka top
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y3jp
Moje poznámka
Hrášková polévka top
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y3jp
Nejnovější recepty
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 5 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 7 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 7 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 8 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno před 18 hodinami
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno 3. 12. 2025 16:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice podle Romana Vaňka
MZaTZ před 36 minutami
Jogurtové muffiny
Darina1977 před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Soropa před 2 hodinami
Polévka s krupicí a vejcem
JiZa5 před 4 hodinami
Zdravý banánový chlebík
jitkaspate před 5 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
Evellinka před 5 hodinami
Biskupský chlebíček
HelenaR před 6 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
verydlask před 7 hodinami
Řízky z mletého masa, sýru a mrkve
Leni1970 před 8 hodinami
Perníčky naší Haničky
Sova1 před 9 hodinami
Suroviny:
hrášek,
brambory,
slanina,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
olej,
vývar,
smetana
Komentáře (2)