Postup přípravy
Krok 1: Tresku nakrájíme na dílky, osolíme, opepříme a posypeme paprikou, opečeme z obou stran na oleji.
Krok 2: Bagetu nakrájíme a na sucho opečeme, potřeme česnekem a máslem, poklademe opečenou treskou a ozdobíme dresinkem a petrželkou.
Krok 3: Kysanou smetanu smícháme se solí, pepřem a prolisovaným česnekem.
Krok 4: Množství surovin neuvádím, záleží na tom, kolik porcí je třeba udělat.
Zveřejněno 30. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tousty s treskou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YjyM
Moje poznámka
Tousty s treskou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YjyM
Nejnovější recepty
Šátečky s náplní z masa a zelí
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené housky se sýrem a salámem
Přidáno před 2 hodinami
Masová klubíčka
Přidáno před 2 hodinami
Masové kuličky k vínu a pivu
Přidáno před 2 hodinami
Pomalu pečený bůček s kedlubnovým zelím a hrnkovými knedlíky
Přidáno před 8 hodinami
Tvarohové knedlíky s jahodami
Přidáno 4. 6. 2025 12:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Škvarková pomazánka
Valis před 23 minutami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
Lucinka85 před 1 hodinou
Zapečené palačinky s tvarohem
Tereziena před 1 hodinou
Karlovarské knedlíky I
klasimova před 2 hodinami
Banánový chlebíček s ořechy a zlatými rozinkami
Zuzka1023 před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
veronika_straka před 3 hodinami
Čočková polévka s pohankou (falešná zabíjačková)
wimra před 3 hodinami
Vepřové kostky s hořčicí
Fuxinnka před 4 hodinami
Chilli con carne
Zdenek007 před 5 hodinami
Babiččina fazolačka
Fitulka před 6 hodinami
Suroviny:
treska,
pepř,
paprika sušená sladká,
olej,
bageta,
máslo,
česnek,
smetana kysaná,
pepř,
česnek,
petrželka
Komentáře (1)