Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažená marinovaná treska

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

recepty73 recepty73

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie357 kJ /
85 kcal
Bílkoviny2,10 g
Tuky0,78 g
Vláknina6,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy15,18 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety z tresky (rozmrazené) osušíme, potřeme marinádou ze šťávy a trošky jemně nastrouhané kůry jednoho citronu, smíchané se lžící a půl oleje, jemně nasekaným česnekem, lístky tymiánu a troškou soli. Krok 2: Filety necháme odležet asi hodinu při pokojové teplotě pod fólií. Krok 3: Pak je lehce osolíme (v marinádě už trošku soli bylo) a obalíme v klasickém trojobalu nebo necháme přírodní a smažíme v pánvi s rozpáleným olejem z obou stran dozlatova. Krok 4: Podáváme s bramborovou kaší, šťouchanými, restovanými nebo vařeným brambory.

Zveřejněno 25. 1. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažená marinovaná treska

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EEBm

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažená marinovaná treska

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EEBm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
treska recept, treska recepty, treska tmavá smažená, smažená aljašská treska, treska v trojobalu, marinovana treska, treska smažená na másle, recepty treska, smažená treska tmavá filet recept, přírodní smažená treska, aljašská treska filety v trojobalu, treska tmava trojobal, smažená treska na másle, treska marinovana, smažená treska v trojobalu, smažena treska na na másle, treska tmavá v trojobalu, smazena trexka, smezena treska recept, recepty s treskou

Suroviny:
voda, citron, česnek, tymián, sůl, olej,

Přidat fotografie receptu