Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 875 kJ / 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,65 g |
Tuky | 4,92 g |
Vláknina | 27,43 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 71,80 g |
Postup přípravy
Vložíme na rezance narezané mäso a krátko orestujeme.
Zasypeme paprikou a premiešame. Krok 2: Pridáme narezané fazuľky a nahrubo nastrúhané zemiaky. Osolíme a posypeme drvenou rascou.
Zalejeme vodou a varíme 15 minút. Krok 3: Vločky opražíme na suchej panvici a pridáme do polievky. Necháme prejsť varom a odstavíme. Krok 4: Polievku v tanieri posypeme sekanou vňaťou.
Zveřejněno 13. 10. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolková polévka s krůtím/kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LM54
Moje poznámka
Fazolková polévka s krůtím/kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LM54
Nejnovější recepty
Cizrna na italský způsob
Přidáno před 4 hodinami
Křehký koláč s hroznovým vínem
Přidáno před 7 hodinami
Palačinky s jablky a křupavou drobenkou
Přidáno před 14 hodinami
Bábovka s čokoládovými kaštany
Přidáno před 22 hodinami
Arabská čočka se špenátem, paprikami a kořením
Přidáno 8. 9. 2025 06:02:58
Mrkvová pomazánka s vajíčkem a sýrem
Přidáno 7. 9. 2025 14:52:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mléčný řez
Tajemnost před 1 minutou
Pečená švestková povidla
DenaDena před 31 minutami
Hrušková povidla
Helmutt před 32 minutami
TRIO-buřt-brambor guláš
Conta před 34 minutami
Hruškový kompot
sakal13 před 1 hodinou
Cuketový perník
radbastim před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
renatalonginova před 2 hodinami
Nadýchané kefírové lívance
Markeeta před 2 hodinami
Žampionovo-koprová omáčka
1.Ditouche před 2 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
1.Ditouche před 2 hodinami
Suroviny:
fazolky zelené,
brambory,
cibule,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
olej,
vločky ovesné,
sůl
Komentáře (1)