Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 703 kJ / 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,58 g |
Tuky | 26,56 g |
Vláknina | 14,77 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 211 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 22,54 g |
Postup přípravy
Pečieme v rúre rozohriatej na 180 °C na 30 minút. Krok 3: Brokolicu rozoberieme na ružičky a v troche osolenej vody povaríme 5 minút. Scedíme. Krok 4: Na taniere rozložíme brokolicu, batát a cviklu a prelejeme zálievkou z oleja, horčice, citrónovej šťavy a soli. Ihneď podávame.
Zveřejněno 18. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Teplý řepovo-batátovo-brokolicový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g1Xl
Moje poznámka
Teplý řepovo-batátovo-brokolicový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g1Xl
Nejnovější recepty
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 10 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno před 18 hodinami
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno před 18 hodinami
Rychlé třešňové řezy v remosce
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí v rajčatovo česnekové omáčce s krupicovými nočky
Jan Nemec před 1 hodinou
Modelovací hmota (falešný marcipán) dobrý na tvoření figurek
HanaS92 před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 3 hodinami
Bramboračka
Kajkajak před 4 hodinami
Podmáslová buchta s jahodami a křupavou drobenkou
Ivicivi před 5 hodinami
Grilované krevety
Fitulka před 6 hodinami
Smažený sýr "bez smažení"
Fitulka před 6 hodinami
Masové koule na žampionech
Fitulka před 7 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Standby před 7 hodinami
Suroviny:
batáty,
řepa červená,
brokolice,
olej,
česnek,
pepř,
sušená bazalka,
sůl,
olej olivový,
hořčice,
šťáva citronová
Komentáře (1)