Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Batátovo – kukuřičná polévka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 136 kJ /
1 705 kcal
Bílkoviny36,23 g
Tuky57,87 g
Vláknina17,65 g
Cholesterol 47 mg
Sodík 2,09 g
Sůl5,20 g
Sacharidy252,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na kocky nakrájanú slaninu vyškvaríme a orestujeme na nej nerezanú cibuľu. Zaprášime múkou a za stáleho miešania ju dobleda opražíme. Prilejeme vodu a mlieko a rozvaríme. Krok 2: Vložímer na malé kocôčky nakrájané batáty, tymián, soľ a korenie a varíme asi 10 minút. Krok 3: Potom vsypeme kukuricu a necháme prejsť varom. Ak treba, dolejeme mlieko, ale polievka má byť hustá ( v prípade doliatia mlieka ešte polievku krátko povaríme). Krok 4: Polievku odstavíme z ohňa a vmiešame pažitku.

Zveřejněno 9. 5. 2016

Poznámka autorky tejaja

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Batátovo – kukuřičná polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/roxL

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Batátovo – kukuřičná polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/roxL

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kukuřičná polévka s polentou recept, top recepty polévka z kukuřice, co je kukuricna moucka polenta, kukuřičná kaše dle polreicha, batátovo-kukuřičná polévka, recept kukuricova polevka

Suroviny:
batáty, kukuřice, mléko, voda, slanina uzená, cibule, tymián, mouka hladká, sůl, pepř, pažitka

Přidat fotografie receptu