Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 149 kJ / 1 948 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,90 g |
Tuky | 102,80 g |
Vláknina | 21,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 213,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny smíchejte a vytvořte hladké těsto.
Krok 2: Zabalte ho do fólie a nechte aspoň 3 hodiny odpočívat v chladu.
Krok 3: Na pomoučené desce ho potom prohněťte a vyválejte na tloušťku asi 0,5 cm. Vykrajujte z něho libovolné tvary a pečte na plechu vyloženém papírem na pečení.
Krok 4: Pečeme asi 10 minut na 170 stupňů.
Zveřejněno 30. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zdravé linecké sušenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/prnX
Moje poznámka
Zdravé linecké sušenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/prnX
Nejnovější recepty
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 1 hodinou
Bezinkové řízky - kosmatice
Přidáno před 3 hodinami
Topinka s česnekovým tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Mleté maso pečené v listovém těstě
Přidáno před 6 hodinami
Mandlová bublanina s třešněmi
Přidáno před 19 hodinami
Jahodové nanuky
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rýžový nákyp
panilek před 19 minutami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 32 minutami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 34 minutami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 2 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 2 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 2 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 3 hodinami
Mandlová bublanina s třešněmi
danila před 3 hodinami
Mleté maso pečené v listovém těstě
Moanka před 5 hodinami
Suroviny:
mouka špaldová hrubá,
mouka rýžová,
med,
olej kokosový,
skořice,
stevie
Komentáře (1)