Suroviny pro 10 porcí
10porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 988 kJ / 2 148 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,16 g |
| Tuky | 41,00 g |
| Vláknina | 0,63 g |
| Cholesterol | 1,28 g |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 116,07 g |
Postup přípravy
Krok 1: Žloutky s moučkovým a vanilkovým cukrem dejte do šlehače. Ingredience vyšlehejte v hladkou lesklou pěnu.
Krok 2: Přidejte salko, skořici a zhruba polovinu tuzemáku. Znovu šlehejte alespoň 5 minut.
Krok 3: Poté přidejte zbytek tuzemáku a šlehejte dalších 5–10 minut.
Zveřejněno 21. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vaječňák se skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zVy2
Moje poznámka
Vaječňák se skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zVy2
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 6 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 7 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 9 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 10 hodinami
Křehké krajkové rohlíčky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 55 minutami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 1 hodinou
Pudinkový likér
Merylas před 1 hodinou
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 1 hodinou
Segedínský guláš
LucieDos před 2 hodinami
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 3 hodinami
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 3 hodinami
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 4 hodinami
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 5 hodinami
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 6 hodinami
Suroviny:
rum,
cukr vanilkový,
extrakt vanilkový,
skořice mletá,
žloutek,
salko,
cukr moučkový
Komentáře (1)